Forus Areal selger attraktivt sentrumsbygg 

Published by Forus Areal on

Forus Areal, regionens største eiendomsaktør, vil først og fremst konsentrere sin virksomhet om Forus-området. Derfor er nå det profilerte bygget Nedre Strandgate 23-25 lagt ut for salg. Bygget ligger på Strandkaien i Stavanger og har i mange år vært kjent for sine ulike utesteder og restauranter.

– Det ligger i selskapsnavnet Forus Areal at vi først og fremst ønsker å konsentrere oss om Forus-området. Det er utelukkende derfor vi nå selger eiendommen i Nedre Strandgate. Vi ønsker å spisse porteføljen vår, og tror andre aktører kan forvalte eiendommen i Stavangers indrefilet på en bedre måte enn oss i fremtiden, sier daglig leder i Forus Areal, Kjetil Andre Haver, til Aftenbladet.

Bygget som er lagt ut for salg har fire etasjer som er inndelt etter leietaker. I første etasje holder Tom & Lello til, mens Gnu og Cementen holder til på baksiden og i andre etasje. Tredje etasje står ledig, mens Tom & Lello også leier fjerde etasje og den populære takterrassen.

– Vi presenterte eiendommen for rundt ti utvalgte mulige kjøpere i juli, men har nå valgt å legge det ut på Finn.no for å nå ut til flere, sier Kjetil Andre Haver som forteller at flere aktører som har meldt sin interesse, men at slike prosesser alltid tar tid. – Men jeg håper noen der ute som har de lange brillene på seg og ser hvilken unik mulighet dette er.Forus Areal AS har en portefølje på 23 eiendommer med til sammen 93.000m2, og en tomtebank på 63.000m2. 19 av de 23 eiendommene, og hele tomtebanken er på Forus.

Categories: Aktuelt

Login

Register

terms & conditions